Set Dapur Memasak Mainan Untuk Nur Aisyah Tasnim

Assalamualaikum.

Teruja tahun ni dua anak terus sambut birthday pada bulan sama atau lebih tepat selang sehari je birthday diorang.

Dari tahun lepas ibu excited plan untuk buat birthday party untuk diorang berdua ni. Siap fikir tema, nak booking kek dah dari awal tahun aritu. Tapi papa pulak masih dalam kursus pada hari jadi mereka nanti maka takdelah birthday party vavavoom sangat.
Tunggu jelah papa habis kursus baru kita tengok bajet balik sebab comfirm bajet lari dah pergi hari passing out papa nanti.

Namun, untuk anak-anak tersayang. Ibu memang selalu teruja, masih la ibu berdikit-dikit membelikan hadiah/mainan untuk anak-anak. 

Ada anak perempuan, teruja sangat nak beli set dapur masak-masak.
 Dari tahun lepas dok survey, tapi tak beli-beli sebab harga tak mencapai piawai.
(selalu tak berpuas hati pasal postage je pun)

Last week dok survey 11 street. Sekali jumpa murah.


Terus rembat jelah. 


Dibantu dengan point BCard pulak. Bayar jelah RM5.11 untuk kitchen playset ni.

Tak sabar tunggu parcel sampai.





Comments

  1. wah bestnya ada kitchen palyset, murah pulak tu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my