Posts

Showing posts from August, 2017

Chilindo berhantu

Image
Assalamualaikum.

Tenggelam timbul.
Seminggu dua ni dok tengok status kawan-kawan pasal bidding, chilindo.
Teruslah tak nak kalah jugak ambil tahu apa benda la chilindo ni.
Bukak. Pastu tutup sebab tak tak faham macam mana nak main.
Kuno sangat.
Again tengok status beli barang 5-6-7 item tapi dalam bajet RM30 ajerr.
Ko tak tergoda?
Cuba la bukak lagi.

Pastu test bid.

Kebetulan tengah mood cari electric pump untuk kolam mandi anak-anak.

Bid.bid. Menang. Harga RM1+.++ je.
Teruja benar terus check out.

Tak sampai 3 hari barang pun sampai kat rumah. Yeay.

Pastu baru tahu boleh aje, kumpul banyak-banyak barang dalam troli baru check out. Postage flat rate RM8 sahaja.

Maka, bernafsu tamak berserta gila bid. Bid aje apa yang berkenan. Letak bajet bawah RM30 gitu untuk total.

Masa nak check out gatal pergi bagitau husband-konon nak tanya pendapat jer benda perlu ke tidokk sebab ada la satu dua barang suka-suka jer bid sekali menang.

Husband terus, bak username, password.

Gabra weyy.. Dah kena…

hi...bye

Assalamualaikum. 
Sekian lama sepi. Fuhhh... Dah berhabuk blog. Rindu blogging tapi tuntutan kerja, sibuk amat. Entri dalam draf bersusun tapi tak sempat menaip.
Tengah usaha internet dirumah. Moga cepat la jumpa yang ada line kat rumah tu.  Baru boleh susun jadual aktifkan balik blog ni.
Sebab sibuk, kadang e-mel pun tak terjenguk, tahu-tahu dah terlepas date jemputan event nuffnang buat sekian kali. Kohkohkoh...
Bukan terlalu nak kejar glams pergi event tapi nak cari semangat untuk keep on blog.
I miss blog. Typing..typing...and more typing...
Doakan yang baik-baik.