Followers

Monday, 7 August 2017

hi...bye

Assalamualaikum. 

Sekian lama sepi. Fuhhh... Dah berhabuk blog.
Rindu blogging tapi tuntutan kerja, sibuk amat.
Entri dalam draf bersusun tapi tak sempat menaip.

Tengah usaha internet dirumah. Moga cepat la jumpa yang ada line kat rumah tu. 
Baru boleh susun jadual aktifkan balik blog ni.

Sebab sibuk, kadang e-mel pun tak terjenguk, tahu-tahu dah terlepas date jemputan event nuffnang buat sekian kali.
Kohkohkoh...

Bukan terlalu nak kejar glams pergi event tapi nak cari semangat untuk keep on blog.

I miss blog. Typing..typing...and more typing...

Doakan yang baik-baik.

2 comments:

  1. xde la berhabuk sangat blog awak.. blog sy lagi berhabuk..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...tak tahu bila nak mai mood update

      Delete